VANNIDE RESTAUREERIMINE , Kuidas uuendada vana malmist vanni. Vanni taastamine

Hind: 2000 Kõik

Emaili tükid, praod vannis, kare põhi...Kas on tuttav pilt?!? Parandada või asendada? Muidugi võib uuendada vanni ilma, et teda oleks vaja eemaldada- "Emailiga vanni katmis" meetodil. Aga kas see meetod annab usaldusväärse kvaliteedi ning hea tulemuse pinnale? Selgub, et mitte alati! Vannil ei ole endist läikivust, ei ole ta igavene ja ise emaili kuuluvad koostisained on väga kahjulikud inimese organismile.
On veel siiski üks uus võimalus saada vanast vannist uus, täiuslik akrüül kate vannile! Uus- Lääne tehnoloogia võimaldab vanast vannist saada uue ja vastupidava, ning sama ilusa vanni nagu poelettidel on uued akrüülvannid.
Vanni võib kasutada juba ühe päeva möödudes. Peale vulkaniseerimist on vannil väga hea vastupidavus hõõrumisele, pesuainetele ja kriimustustele. Akrüüli paigaldus koos vanni puhastus ja eeltöödega võtab aega 3-4 tundi. Püsivus hõlmab vähemalt 15-20 aastat.

Sanitaarsel akrüülil mis on spetsiaalselt välja töödeldud, ja tal on mitmeid häid funktsioone;
- väga hügieeniline, (sellel pinnal on ebasoodsad tingimused bakterite tekkeks ja paljunemiseks )
- tänu painduvale struktuurile muutub vann vastupidavaks löökidele ning vanni ei teki pragusid ega eemaldu tükke. - akrüül omab veel soojusisolatsioonseid omadusi ning tänu sellele jahtub vesi vannis 1 kraadi 30 minuti jooksul, mis tähendab, et vesi jahtub akrüüliga kaetud vannis 6 korda aeglasemalt kui malm vannis.
- sanuti on selle vanni hooldamine väga lihtne- ainult loputada regulaarselt sooja seebiveega või mõne muu neutraalse pesuvahendiga. Minimaalne vastupidavus- 20 aastat.

  • akrüüli on võimalik toonida ja see tähendab, et pea aegu igat Teile sobivat värvitooni on võimalik ka kasutada vanni akrüülimisel.

PS! Lisaks kõigile nendele omadustele on tehtud tervisehoiuministeeriumi poolt veel Venemaal katsed milles selgus - akrüülil (millest eelpool juttu oli)on nõuetekohane keskonnasõbralik sertifikaat!
Lähemalt saate tutvuda:http://le.at.ua/index/0-82?lh6N7U

http://ehitus1000.ucoz.ru/index/0-18

TEL.53850113

Lisatud: 14.12.2009 · Muudetud: 19.02.2010 · Vaatamisi: 11052 · Teenuse ID: 6123
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!