Tänavakivide pesu ja hooldus

Hind: Kokkuleppel Tartumaa

Tänavakiviplatside hooldus ja pesu

Tänavakivide pesu nõuab pühendumust ja aega, et saavutada kvaliteetne tulemus. Tihti on kividevahelised vuugid täitunud sambla ja umbrohuga ning kivid ise on kattunud vetikakihiga. Samblikud, mis kipuvad kivide peal kasvama on tegelikult seened, mis kahjustavad kivi tekstuuri ja vastupidavust nagu puiduseen kahjustab puitu. Keegi vast ei taha, et tema maja küljes seened kasvaksid, kuid tihti kiputakse unustama kinnisvara teine väärtuslik pool, milleks on aed ja hoov. Tänavakivide hooldamine peaks toimuma regulaarselt iga paari aasta tagant, et tagada selle kena välimus ja maksimaalne kasutusiga. Alustada tuleks vuukide puhastamisest, likvideerida sealt sammal ning seejärel tuleks pesta kivi ennast. Selleks soovitatakse erinevaid vahendeid ja harjaga hõõrumist. Kusjuures meie teenuse puhul ei rakendata ühtegi pesuainet – kogu töö käib veega. Tihti väsib inimene viienda ruutmeetri pesemise ajal ära ning loobub tee hooldamisest. Nõnda jääb kivi ikkagi kurnava sambliku- ja vetikakihi alla lagunema. Koduste vahenditega on võimatu saavutada Emiric OÜ-ga samaväärne tulemus, sest meie tiimis on selle ala väsimatud spetsialistid ning vastavad masinad.

Tänavakivide vuukide täitmine liivaga

Tänavakivi pesu järel tuleb peale tee kuivamist täita vuugid, kust eemaldati sammal. Vuugid on peale sambla eemaldamist ja unikivi pesu tühjad, kuid nii võib hakata kivi oma kohalt liikuma ning tee välimusele ei mõju tühimikud hästi. Seetõttu soovitame täita vuugid peale tee kuivamist liivaga. Klassikalise vuugisuuruse puhul soovitame kasutada kahte erinevat fraktsiooni: 0,0-2,0mm ja 3,0-6,0mm. Liiv tuleb laiali ajada harjaga ning kontrollida, et vuuk oleks ääreni täitunud. Soovitame jätta teele õrna kihi liiva, sest tuul ja vihm aitavad liival tiheneda.

Puhta tulemuse säilitamine peale tänavakivide pesu

Kivitee puhastamine on vaevarikas töö ning seetõttu on mõistlik saavutatud tulemust säilitada võimalikult kaua. Selleks soovitame töödelda teed spetsiaalse vahendiga, mis takistab samblike ja vetikate kasvamist. Nõnda ei hakka kivide välimus kohe peale pesu halvenema. Lahust tuleks kanda pinnale pintsli või pritsiga. Meie kasutame spetsiaalseid pritse, mis on selle töö jaoks mõeldud. Kusjuures ei ole meie kasutatav vahend mürgine ega sisalda allergeene. Seetõttu on vahend peale kuivamist täiesti ohutu ka koduloomadele.

Unusta mõõtmine ja raske töö, Emiric OÜ teeb seda kõike Sinu eest

Kogu kirjeldatud protsess võib esimesel korral aega võtta mitmeid päevi ning tekitada tüdimust ja väsitada. Kasuta seda aega oma lähedaste või meelistegevuste jaoks ning jäta kõik Emiric OÜ hoolde. Me oleme usaldusväärne teenusepakkuja, kes mõõdab Sinu eest töömahu ära, teeb hinnapakkumise ning seda kõike kuni 48-tunniga alates päringu saamisest! Unusta kemikaale sisaldavad pesuvahendid, sest meie vajame oma töö jaoks ainult vett ning tavaliselt teeme kogu töö ära ühe või kahe päevaga!

Lisatud: 10.02.2023 · Vaatamisi: 138 · Teenuse ID: 21929
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!