Ripsmepikendused!!

Hind: paigaldus 550 Tallinn

RIPSMEPIKENDUSED

Ripsmepikendused näevad välja täiesti loomulikud ning ei vea sind alt ka kõige ekstreemsemates olukordades. Te võite käia saunas, ujumas, pidutseda terve öö või sportida jõusaalis, kartmata ripsmete ärakukkumist!

PIKENDAMISE TEHNOLOOGIA

Kunstripsmed kinnitatakse naturaalsetega ühekaupa, umbes 0,5 mm kaugusele nahapinnast, sest siis ei taksita need päris ripsmete loomulikku kasvu. Ühendamine toimub kvaliteetse molekulaarliimi abil, mis tagab vastupidavuse ja garanteerib naturaalsete ripsmete loomuliku uuenemistsükli. Protseduur kestab 1,5 tundi ja on täiesti valutu ja tervisele ohutu.

KUI KAUA PÜSIVAD RIPSMEPIKENDUSED?

Loomulike ripsmete elueaks on umbes kolm kuud. Koos loomulike ripsmete vaheldumisega langevad välja ka nende külge kinnitatud kunstripsmed. Et säilitada pikendatud ripsmete ilu võimalikult kaua peaks käima 1-2 korda kuus meistri juures hoolduses. Hooldus kestab umbes 45 min. sõltuvalt ripsmete tüübist.

RIPSMEPIKENDUSTE KODUNE HOOLDUS:

-Silmade puhastamiseks ei sobi kasutada õli baasil valmistatud meigeemaldajad ja emulsioonid. Samuti ei tohi silmi ja ripsmeid väga kõvasti hõõruda.

-24 tundi peale pikenduste paigaldamist tuleb vältida vee sattumist silma ja ripsmetele!

-Mida õrnemalt ja hoolikamalt ripsmepikendusi koheldakse, seda ilusam ja kauakestvam on tulemus!!!

Kasutan 0,15mm paksuseid ripsmeid, mis jätavad väga tiheda ja loomuliku tulemuse (võimalus saada ka 0,10 mm ja 0,20 mm paksuseid).  Pikkuseid on  alates 8mm-13mm. Olen paigaldanud ripsmeid väga aktiivselt alates 2008-ndast aastast ning kliendi rahulolu on alati tagatud! Teen tööd aegamööda, väga hoolikalt, ega kiirusta. On olemas ka eri värvi ja eri kuju  ripsmekivikesed. Loomulikult olen läbinud ripsmete püsipikenduse koolituse ning oman ka vastavat sertifikaati!

Tooted: Prima Diva, XL Lashes, Eyelashes, Perfect Silk Lashes

Mõned pildid tehtud töödest:

http://buduaar.ee/User/gallery/30203

Paigalduse hind: 550.-    Hoolduse hind 300 - 350.-

****

****

Kui on huvi ja soov saada imekauneid ripsmeid ja säravaid silmi, siis kirjuta või helista ning paneme aja kirjaJ

****

****

e-mail: tel: 56 164 031

****

****/>/>/>

/>

Mariliis

/>

Lisatud: 16.09.2008 · Muudetud: 09.12.2008 · Vaatamisi: 3051 · Teenuse ID: 3449
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!