PVC aknad \

Hind: Kokkuleppel Kõik

Tootjapoolne kampaaniapakkumine, värvilisele aknaraamile allahindlused kuni 10%.

Soovitame kasutada võimalust, kui aknad vajavad väljavahetamist.

PVC aknad ja uksed ettevõttest "Fauga" Leedu.

Pakume Eesti turul Leedu Norra ühisettevõtte "Fauga" tooteid. Peamised tooted on PVC aknad, valmistatakse ka klaaspakette, uksi ja garaaži väravaid. "Fauga" on üks suurimaid PVC akende tootjaid Baltimaades. "Fauga" ekspordib oma tooteid Norras, Rootsis, Taanis, Prantsusmaal, Belgias, Hollandis, Lätis ja Eestis. Ettevõte on pidevalt arenev, kohandades tooteid vastavalt erinevate turgude iseärasustele ja traditsioonidele. "Fauga" tootevalik on väga lai. Toodetakse aknaid Saksa, Skandinaavia, Prantsusmaa ja Hollandi profiili süsteeme. "Fauga" kasutab akende tootmisel kvaliteetseid saksa profiili tootja - INOUTIC firma (liige Deceuninck Group) aknaprofiile. "Fauga" kasutab akende tootmisprotsessis seadmeid, mida kasutavad kõige enam arenenud Euroopa ettevõtted, nagu Lisec; ROTOX: Urban.

Viimane aeg enne ilmade jahenemist üle hinnata oma akende seisukord. Saatke meile vajalike akende mõõdud ja koostame teile kalkulatsiooni uutele akendele.

Päringud PVC akendele, rõduustele saatke:

Leiame Teile sobivaima lahenduse FAUGA tootevalikust.

Müügil ka teised erinevad ehitusmaterjalid soodsate hindadega: ehitusplokid, kuivsegud, soojustusmaterjalid, ehitusplaadid, liimpuit-tooted.

Ehitusmaterjalide jae ja projektimüük
TASOSTAR-Kaubandus
tel: 53090029
http://www.buildingmaterial.ee

Aknad, uksed, aknaid, uksi, uks, aken, PVC, plastik, plast, plastaken, garaaziuks, profiil, profiilid, klaas, klaaspakett, klaaspeketti, klaaspaketid, alumiinium-klaas, FAUGA, lükanduks, veranda, rõdu, rõduuks, akende paigaldus, avatäited, klaasimine, klaasimistööd, akende müük,

Lisatud: 12.03.2013 · Vaatamisi: 2455 · Teenuse ID: 10503
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!