Projektide koostamine toetuste taotlemiseks fondidelt

Hind: määratakse vastavalt töömahule Kõik

Teenused
Kõigepealt kaardistame klientide projektiideed, seejärel leiame potentsiaalsetele ideedele sobivad rahastajad ning pakume projekti koostamise või ülevaatamise-konsultatsiooni teenust.

    * Võimalus testida oma idee sobivust fondidele (tasuta), vastus ühe päevaga (www.projektid.ee/idee).
    * Kaardistamine - saadakse ülevaade ideest (tasuta). Perspektiivikatele projektiideedele leitakse potentsiaalsed rahastajad.
    * Projekti ülevaatamine - kliendi enda valmiskirjutatud projektile kindlustatakse sisuline, vormistuslik ja keeleline korrektsus ning vastavus rahastaja nõuetele.
    * Projekti kirjutamine - täisteenus, projektikirjutajad hoolitsevad tekstiloome, eelarve, vormistamise, lisade koostamise, taustainfo uurimise, rahastajate, soovitajate, partneritega suhtlemise jms eest.
    * Konkurssidest teavitamine (tasuta). Kui soovite saada operatiivselt infot Teid huvitava valdkonna projektikonkursside väljakuulutamise kohta, saatke meile oma andmed www.projektid.ee/konkursi_uudised.

Projektiekspert OÜ
Projektiekspert OÜ on nii välis- kui kohalikele finantseerijatele projekte (rahataotlusi) koostav firma, kelle klientideks on äri-, avalik ja mittetulundussektor.

Firma missiooniks on aidata peamiselt III sektori organisatsioonidel oma tegevusele rahastust leida. Projektiekspert OÜ on asutatud oktoobris 2002 ning on Eesti Kaubandus-Tööstuskoja liige. Tulenevalt oma missioonist on firma koostööpartneriks Eesti Mittetulundusühingute ja Sihtasutuste Liit (EMSL).

Meeskonda kuulub 10 nii ettevõtlus-, avaliku kui mittetulundussektori taustaga projektikirjutajat üle riigi.

Meie moto on - kõik, mida meie saame teha, teeme ära!

Kogemus
Oleme koostanud edukaid projekte nii riigisisestele kui välisfondidele. Praegu keskendume struktuurifondide projektidele.

Täielik portfoolio asub aadressil www.projektid.ee/portfoolio.

Tasustamine
Esialgne konsultatsioon ja võimalike rahastajate leidmine on tasuta. Kui idee osutub perspektiivikaks, kutsume kliendi kaardistamisele ja seejärel saame koostada projekti.

Oleme määranud hinna igale projektikonkursile vastavalt töömahule (tunnitasu on 495 kr). Projekti edukuse korral lisandub tulemustasu.

Eesti Mittetulundusühingute ja Sihtasutuste Liidu ning Eesti Kaubandus-Tööstuskoja liikmesorganisatsioonid saavad tellida Projektiekspert OÜ teenuseid 10% soodsamalt. Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus pakub äriklientidele Nõustamistoetust, mis võimaldab tellida Projektiekspert OÜ teenuseid 50% soodsamalt.

Lisatud: 22.05.2007 · Muudetud: 30.03.2010 · Vaatamisi: 3000 · Teenuse ID: 1081
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!