Peetri autoabi

Hind: Kokkuleppel Kõik

Peetri autoabi meeskonnas on kogenud ja kvalifitseeritud tehnikud, kes tegutsevad üle kogu Eesti. Teenuste töö igat marki autodele, bussid,raskeveokid,kaubikud,eriveoseveokid ja kommertsveokid. Iga meie servisesõiduk on varustatud, et täita kõiki remondi vajadusi.Näiteks tuleb asendada starter,generaator või aku, asendame ka siduri, käigukastid ja palju muudki.

Hooldus või remondi võib läbi viia kohas, mis sobib teie ajakavaga ja võimaldab paindlikkust, nii et sõiduki seismine oleks minimaalne.Sõiduki rikke korral, te ainult helistage , ja meie tehnik tuleb kohale. Alati on meie eesmärk kasutada sama tehnikut, et tagada pidev töö.

Meie hinnad on väga konkurentsivõimelised ja me suudame veelgi vähendada teie kulusid, kõrvaldades mittevajalikud ebamugavused, kui auto on teelt väljas. See vähendab kulusid, samuti seisakuid ja kulul , sõidukile garaaži või servise minevat aeg.

Lisateabe saamiseks või broneerimiseks, palun e-posti . Julgelt võite helistada meile, et arutada oma individuaalseid vajadusi. Tel + 372 55 73 400

Lisatud: 24.01.2013 · Muudetud: 16.03.2018 · Vaatamisi: 1374 · Teenuse ID: 10368
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!