Pärnu Laserpark

Hind: lasermäng 4 €/inimene Kõik

Laserpark on Pärnus esimene ja ainuke uudse laservarustusega meelelahutuse ja pidude koht, mis pakub adrenaliini ja põnevust nii lastele kui ka täiskasvanutele. Laserpark on 500 ruutmeetrit suur. Laserlahing toimub üle 300-ruutmeetrisel lasermängu väljakul, mis on varustatud erinevate labürintide, peidikute ja suure sillaga. Põnevust pakuvad helendavad ja temaatilised kujundused, valgustus, toss ja muusika. Omanäolises ja müstilises keskkonnas peetav lahing ei jäta kedagi ükskõikseks. Adrenaliin, mõnus pinge ja hea tuju sõprade seltsis on garanteeritud!

Mängima võib tulla üksikmänge sõprade, pere või kolleegidega või tähistada erinevaid tähtpäevi, milleks pakume peopakette.

Meie juures korraldatakse lisaks laste ja täiskasvanute sünnipäevadele ka palju ettevõtete, koolide ja tudengite erinevaid koosviibimisi. Aasta lõpus on populaarsed näiteks jõulupeod. Lisaks põnevatele lahingutele pakume ka kuuma leilisauna, mis mõnele seltskonnale on lausa kohustuslik, et pidu korda läheks. Meil on kaks peoruumi, millest kumbki mahutab 20-25 inimest, aga lisa laudade ja toolidega palju rohkem. Suurema ürituse puhul on võimalik lapsed ja täiskasvanud paigutada eraldi peoruumidesse, kus täiskasvanute peoruumi hulka kuulub ka saun.

Vaadake laserparki tutvustavat videot: https://www.youtube.com/watch?v=_OSnzQgV8SU

Mängude vahepeal on ka lisategevusi: Xboxi mängud, lauajalgpall, õhuhoki jm. Päris pisikestele on palju värvilisi ja hästi suuri klotse ning vahva elektrooniline atraktsioon.

Ka Laserpargis on külaliste kostitamiseks kõik tingimsued loodud: söögiruumis on olemas külmkapp, kohvimasin, mikrolaineahi jm vajalik. Pakume ka toitlustust. Soovitud kellaajal tuuakse otse kohvikust kas soe toit või näiteks puuvilja-, juustu- või lihavaagnad. Nii jääb peo tellijale vaid kohale tulemise ja pidutsemise vaev!

Laserpark on külastajate poolt väga armastatud just seetõttu, et lasermäng sobib igale vanusele ja pakub uskumatult põnevat, lõbusat ja adrenaliinirikast vaheldust argipäeva.

Lisatud: 21.09.2015 · Muudetud: 21.09.2015 · Vaatamisi: 1360 · Teenuse ID: 13141
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!