Paintball Bodyshock

Hind: alates 200.- eek Tartu

Taktikaline paintball on rohkem kui lihtsalt paintball, samas on ta täitsa tavaline paintball, aga lisadega. No umbes nagu tavaline jäätis ja jäätis šokolaadiglasuuriga. Taktikaline paintball pole enam ainult hulludele fanaatikutele ja taktikakunnidele, kellel on edevad relvad ja hea varustus.........

Sajaprossaselt võime kinnitada, et oleme ainus nii ägedate relvadega ja korraliku varustusega paint-ballipakkuja Eestis. Markerid on päris USA automaadi M-4 koopiad, Tippmanni toodetud ja lasevad nagu Kalašnikovid iga ilmaga igast asendist.

Kõikidel mängjatel on võimalik endale selga panna kehakaitse, et saaks ka tõsise kamikadzena vastase kuule taluda. Aga vaadake ise Varustuse lingi alt sest pildid räägivad rohkem ja video veel rohkem. Instruktorid on militaarpedagoogika vanad kalad, plats on meil ka raju ja liigendatud. Paintballiplatsil saab lasta kõike, mis on siilist suurem ja kannab paintballi kaitsevarustust, tähtis on muidugi ka see, et samal ajal peaks mäng käima ja helkurvestis kohtunikku ei tohi lasta.

Lisatud: 03.07.2009 · Muudetud: 03.07.2009 · Vaatamisi: 1062 · Teenuse ID: 5445
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!