naiste ja meeste omavahelised suhted

Hind: 150-300/tund Harjumaa

seed2.jpgLäksid lahku naisega?

seed2.jpgTahad teda  tagasi?

seed2.jpgEi saa unustada?

seed2.jpgAlati mõtled temast?


Viimasel ajal oleme märkanud ,et lahku minevate paaride arv on suurenenud kümnetes kui mitte sadades kordades.Võimalik, et naiste ja meeste vahelised erimeelsused on mingil määral tingitud majanduslikust olukorrast  maailmas.Võimalikud on ka teised põhjused.Igal juhul pole keegi selles olukorra eest kindlustatud, ja kui oled sattunud sellisesse olukorda, mil su naine tahab lõpetada teie suhet ja lahku minna - siis ära anna alla.Me oleme välja töötanud unikaalse meetodi, mis mitte ainult ei aita sul tagasi saada oma naist, vaid aitab sul vältida selliseid olukordi tulevikus.

Loomulikult võid sa üritada selle probleemiga ise toime tulla, aga pea meeles, et vale strateegia valimine võib su teisest  võimalusest ilma jätta ja sa kaotad palju väärtuslikku aega.Mis võiks olla praegusel hetkel tähtsam kui aeg? 

Niisiis, kui sa oled lõplikult otsustanud oma armastatud naist tagasi saada või siis unustada ta üldse ja alustada puhtsalt lehelt, siis oleme me valmis sinuga töötama selle nimel.


galka.jpgEsimene samm:Kirjuta võimalikult täpselt oma suhtest ja sellest, millistel tingimustel te lahku läksite.Saada see järgmisele emailile: .  Me vastame sulle 24 tunni jooksul  peale su kirja saamist.

galka.jpgTeine samm:Leppige treeneriga kokku aeg ja hakkake tegutsema.

galka.jpgKolmas samm:Naudi saavutatud tulemusi.

Antud teenuse maksumusest lepitakse kokku kohtumisel ja see  sõltub sellest, kui raske  antud olukord on . 

Lisatud: 03.07.2009 · Muudetud: 03.07.2009 · Vaatamisi: 800 · Teenuse ID: 5444
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!