Metalwork

Hind: Kokkuleppel Kõik

Pakume keevitusteenust erinevates valdkondades (tööstus, äri, elamumaa) kasutades TIG või MIG-keevitust. Osutame teenust nii kliendi juures kohapeal kui ka meie töökojas. Keevitame: • roostevaba terast
• süsinikterast
• alumiiniumi
• haruldusi nagu titaan, monell ja inkonell

Oleme tuntud meie roostevaba terase ja alumiiniumi keevitusoskuste poolest. Meie keevitustöid on rakendatud mitmete silmapaistvate objektide ehitustel erinevates maailmanurkades (näit. Half Shilling pubi New Yorgis).

Oleme olnud mitme mõjuka projekti alltöövõtjad keevitades eksklusiivsetele ujumisbasseinidele roostevabast terasest käsipuid ja „kängururaudu“ auhindu võitnud veoautodele. Teeme ka täppiskeevitust meditsiini valdkonnas. Kuid me ei tegele vaid nn kõrge profiiliga projektidega. Teenindame ka eraisikuid. Meie pere tööeetika tähendab seda, et me ei saada tagasi kliente, olgu neil siis mureks praepanni küljest kukkunud käepideme kinnitamine või auto osa modifikatsioon. Teemegi koostööd autohuvilistega, kes soovivad eritellimusel sõidu- ja veoauto osade keevitustöid. Meil on põhjust olla uhked oma töö üle. Mõned näited meie teenustest asuvad rubriigis Tegevusalad.

Lisatud: 16.09.2011 · Muudetud: 16.09.2011 · Vaatamisi: 817 · Teenuse ID: 8713
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!