Külmkinnitusega juuksepikendused soodsalt, paigaldus, müük, koolitused.

Hind: 1.75 Kõik

Firmas SoCap Original välja töötatud InfraLight on revolutsiooniline uus seade juuksepikenduste kinnitamiseks infrapuna abil. Kõrgtehnoloogia uusim saavutus juuksepikendusaparaatide maailmas. Külmtehnoloogial baseeruv süsteem, mis töötab infrapuna abil. Infrapuna lainest põhjustatud vibratsioon muudab salgu küljes oleva keratiini kristallseks ja ühendab selle ilma kuumutamata oma juuksesalguga. Juuksed jäävad loomulikku asendisse, neid ei rullita kokku nagu enamus kinnituste puhul. Juuksepikendused on nüüd veel vähem märgatavad ja kinnituskohad vähem tuntavad. Mis vahe on kuumkinnitusel ja külmkinnitusel? Kuumkinnitusel nagu nimigi ütleb kasutatakse sulatamiseks kuumust (180C ja rohkemgi)! Külmkinnitusel pehmendatakse keratiini infrapuna tehnoloogia abil. Juuste kinnitamisel infrapunaga – külmsulatusmeetodi nime all tuntud meetodi abil – muutub keratiin pehmeks pikkamööda, nii nagu vaja on. See on infrapunakinnituse eelis traditsioonilise kuumkinnitusmeetodi ees. Keratiini pehmenedes, muutub juuksepikenduste paigaldamine täpsemaks. Keratiin sulab ainult vastavalt vajadusele, ei kuumene üle ega põhjusta salkude niitjat sulamist. Aparaadi seadmes on rakendatud uusim tehnoloogia ja kõrgtehnoloogilised lahendused juuksepikenduste kinnitamise valdkonnas. Oleme kuulnud, et juuksepikendused, mis pannakse pähe kuumkinnitusega, hakkavad juba nädala möödudes padjale kukkuma. Siis peab neid hoolduse käigus minema tagasi panema. Külmkinnituse meetodiga sellist asja ei juhtu, kuna külmkinnituse unikaalne kinnitus peab vastu täpselt niikaua, kuni klient otsustab lasta pikendused eemaldada.

Kasutan 100% naturaalseid So.Cap Original, Elegance Brilliant LUX slaavi juuksepikendusi . Materjalid on kõrgkvaliteedilised. Valida saab mitmete erinevate värvitoonide vahel (on olemas ka efekt-värvilised salgud, SoCap).

Enne juuksepikenduste paigaldamist palume tulla konsultatsiooni. On ka pakkuda spetsiaalseid tooteid juuksepikendustele (SoCap harjad, sampoonid, palsamid, seerumid, geelid, maskid, sprayd, Svarowsky kivikesi mitmeid erinevaid värvitoone).

GARANTII PAIGALDUSEST EEMALDUSENI!!!

SoCap Original juuksesalgud (sisaldab salgu hinda, paigaldust ja lõikust): 1 salk 55 cm – €1.75 (sisaldab salku, paigaldust, lõikust) (SOODUSTUS)

Elegance Brilliant LUX
1 salk 65 cm – €2.42 (sisaldab salku, paigaldust, lõikust) (SOODUSTUS)

www.extension.ee
Tel. 52 30 352

Lisatud: 11.10.2014 · Vaatamisi: 1721 · Teenuse ID: 12124
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!