Korteriyhistu.net kaugraamatupidamine

Hind: alates 25 krooni korter Kõik

Kuidas Korteriyhistu.net kaugraamatupidamise teenus toimib? Tegevuste jaotus ühistu ja raamatupidaja vahel lepitakse kokku. Kõigil osapooltel on pidevalt ülevaade korteriühistu andmetest ja ligipääs korteriyhistu.net veebitarkvarale.

Korteriühistu: 1) Sisestab korteriomanike sisestamata näidud ja kuluarvete andmed. 2) Trükib välja arved ja toimetab korteriomanikeni (kui ei kasuta e-maili). 3) Teeb ülekanded internetipangas (kui ei ole otsekorralduslepinguid). 4) Edastab elektrooniliselt kõik vajalikud algdokumendid meile.

Meie: 1) Koolitame välja ühistu esindaja veebitarkvara kasutama. 2) Ühistu esitatud algdokumentide põhjal teeme raamatupidamise kanded. 3) Koostame aastaaruande ja valmistame selle ette esitamiseks Äriregistrile. 4) Anname ühistutele igakülgset nõu ja infot nende raamatupidamise kohta.

Meie tagame veebitarkvara toimimise ja andmete säilimise turvalises serveris.

Miks on meie kaugraamatupidamise teenus parim? Oleme loonud unikaalse veebitarkvara, mis võimaldab pakkuda ühistule tavalisest enamat. Selle alusteks on: 1. Läbipaistvus **- kõik sisestatud andmed on koheselt nähtavad kõigile osapooltele. Ka korteriomanikud saavad tutvuda ühistu tulude ja kuludega ning näha kuidas nende raha kulutatakse. 2. **Mugavus **- üle interneti on kõik andmed alati kättesaadavad. Tööd võib teha nii kontorist kui kodust. Juhatusel on korteriomanike telefoninumbrid alati käepärast. Korteriomanik saab näite sisestada ja dokumente vaadata interneti kaudu. 3. **Turvalisus **- andmed on turvalises serveris, millest tehakse regulaarselt tagavarakoopiaid. Andmetele ligipääsemiseks peab autentima ID-kaardiga või panga kaudu. Nii ei näe võlglaste nimekirja need, kes ei peaks. 4. **Standardsus - tegemist on standardlahendusega, mis juurutab korteriühistu arvepidamise parimaid praktikaid. See tähendab, et seda on lihtne kellelegi teisele üle anda.

Kui tunned uue teenuse vastu huvi, siis vaata lähemalt:

Lisatud: 21.05.2008 · Muudetud: 30.03.2010 · Vaatamisi: 1991 · Teenuse ID: 2845
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!