KONAD Stamping Nail Art küünetemplid ja muud küünemaalingute tooted.

Hind: 2,49 Kõik

KONAD Nail Art küünetempli komplektide ja küünemaalingu toodete jae- ja hulgimüük üle Eesti interneti teel. Lisainfo: http://www.konad.ee Eesti e-pood: http://www.epood.konad.ee

KONAD Nail Art on uudne küünte kaunistamise süsteem, mille abil saab kanda eelnevalt kujundatud erinevad disainilahendused oma küüntele vaid mõne minutiga. Kaunistage oma küüsi või muutke oma küünte disainilahendusi igal ajal kui vaid soovite. Disainilahendusi võite muuta kasvõi iga päev ja nii mitu korda kui vaid soovite.

KONAD Nail Art komplektidega on võimalik saavutada ülipeenete detailideni viimistletud küünemaalingud, mida käsitsi maalides pole võimalik kunagi saavutada. Küünemaalingute komplektid on väga kompaktsed, seega võite neid soovi korral alati kaasas kanda ja kasutada neid kus iganes vaid soovite (kodus, tööl, sõprade juures jne).

KONAD Nail Art komplektidega saate luua täiuslikke, professionaalseid küünte disaini-lahendusi väikese ajakuluga ja mitmeid kordi soodsamalt, kui ilusalongides.

Hakake ise oma küüntekaunistuste disaineriks ja tehke seda samahästi kui profesionaal - või isegi paremini. See on lihtne ja kerge ! Uudistootena on meil müügil KONAD PRO UV geelküünte valmistamise komplekt, mis on sobilik nii erakasutuseks kui ka professionaalile. Kõiki tooteid saab eraldi juurde osta. Lisainfo: http://www.konad.ee Eesti e-pood: http://www.epood.konad.ee

Lisatud: 17.07.2009 · Muudetud: 10.11.2015 · Vaatamisi: 3001 · Teenuse ID: 5495
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!