Katusetööd

Hind: Kokkuleppel Kõik

Meie eesmärk on ehitada kvaliteetseid katuseid ja pakkuda võimalikult ökonoomseid ning meie ilmastikule ja tänapäeva kõrgetele ehitusnõuetele vastavaid lahendusi. Katuste ehitamisel kasutame kaasaegseid Põhjamaade ehitusnormidele vastavaid ehitustehnoloogiaid. Ehitame nii lame- kui ka kaldkatuseid alates sarika paigaldusest. Paigaldame erinevaid katusekatteid: teras-, sindel-, kivi-, valts-, plekk-, rullmaterjal katusekatteid. Mõningad meie poolt pakutavad tööd: katuse ehitus-,remont-ja renoveerimistööd
vihmaveesüsteemi paigaldus
lame- ja viilkatuse ehitus
katuse lisa- ja turvatarvikute paigaldus
katuseakende paigaldus
üldehitustööd
lume ja jääpurikate eemaldus katuselt
katuse soojustamine
katuse hüdroisolatsiooni paigaldus
erinevad plekkseppatööd
Klientide teadmised katusetöödest on sageli puudulikud. See on ka täiesti loomulik, sest müüdavate materjalide, võimaluste ja info hulk on tõesti suur. Oleme võtnud eesmärgiks tõsta oma klientide teadlikkust ja jagada neile enne tähtsate otsuste langetamist vajalikku informatsiooni, et nad oskaksid valida õigeid materjale ja tellida vajalikke töid saavutamaks parimat lõpptulemust. Just sellepärast oleme lisanud linke ja seletanud lahti meie poolt pakutavaid teenuseid.
Pakume võimalust kohtuda Teie objektil saamaks asjatundlikku konsultatsiooni ja esialgset informatsiooni objektiivse pakkumise koostamiseks.

Katusetööd

Lisatud: 26.11.2012 · Muudetud: 05.03.2013 · Vaatamisi: 3978 · Teenuse ID: 10216
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!