Juuksepikendused SUVESOODUS!

Hind: 13.00-16.00 Tallinn

Kui soovite endale pikki, ilusad ja terveid juukseid, siis sellise tulemuse saavutamiseks on ideaalne võimalus lasta omale paigaldada kvaliteetsed juuksepikendused. Tulemus saavutatakse teile hetkega! 1. Juuksepikendused on väga siledad,siidised ja kerged, mis on eestlanna juustele väga omapärased! 2.Juuksepikendused ei vaja ilmtingimata spetsiaalseid juuksehooldusvahendeid. Sobivad ka tavapärased seni kasutuses olnud tooted, mida olete kasutanud oma juustele mõeldes. 3.Juukseid võib üle värvida, juhul kui tekib selleks vajadus, sest tegu on 100% päris inimjuustega. Võib blondeerida, kui ka värvida tumedamaks. ** 4.Juuksepikendused ei lähe pusadesse ega takku. Nad on kergesti läbikammitavad ja lihtsasti hooldatavad. ** 5.Tegemist on sirgestruktuuriliste juuksepikendustega, mis valdavalt pärast pesu siiski jäävad sirgemapoolseteks.

Juuksepikendustel on U-kujuline keratiinist kinnitus. Kinnitus on paigaldatav kasutades selleks kuumkinnitusmeetodit. Kuumkinnitusaparaat ei ole kindlasti mitte ohtlik, sest kogu toimkond toimub kuni 180 kraadi juures, mis on palju vähem kui mõne sirgendaja kuumus. Keratiin juuste otstes tagab maksimaalse püsivuse ning see ei jää teid häirima, sest kinnituskoht tehakse teile minimaalne võimalikust. Samuti ei jää kinnituskoht kuidagi paistma, sest võetakse arvesse, kuidas klient juukseid kannab (kas rohkem patsis või kõrva taga juuksesalke hoides jne) Juuksepikendusi on pakkuda 28 erinevas värvitoonis. Sealjuures ka kahes toonis juuksepikendusi, mis on eelkõige mõeldud triibutatud juustele. Võimalik saada ka efektsalke. **KOHA PEAL ON kogu aeg olemas vähemalt 15 erinevas toonis juuksepikendusi. **(plaattinablonda, väga hele blond, kuldblond, tuhkblond, tumeblond, hele pruun, keskmine pruun, kuldpruun, tume pruun, mokka-kohvi pruun ja must)

Suvesoodus: 100 salku 50 cm juuksepikendusi koos paigaldusega ning vajadusel ka lõikusega 1300 krooni. **100 salku 60 cm juuksepikendusi koos paigaldusega ning vajadusel ka lõikusega 1600 krooni. ** Koha peal on kogu aeg olemas 50 ja 60 cm juuksepikendusi, 15 erinevas värvitoonis! Võimalik salke ka üksikult osta 50 cm 13 kr / salk, 60 cm 16 kr/salk. Ilma paigaldusteenust võtmata on samuti võimalik juuksepikendusi saada, selleks küsi individuaalset hinnapakkumist e-maili teel või kirjutades selle portaali postkasti.

*KORDUMA KIPPUVAD KÜSIMUSED:

*_Kas juuksed on ka korduvkasutatavad? Nt. kui ma kannan neid suvel, aga soovin sügiseks maha võtta, kas mul on võimalik neid siis tagasi lasta endale hiljem paigaldada? _
Vastus: Jah, kui olete hoidnud juukseid kenasti siis on võimalik peale kandmist juuksepikendused lasta eemaldada. Juuksepikendused eemaldatakse selleks spetsiaalse vahendiga, mille tulemusena juuksesalk tuleb kergesti teie juuksesalgu küljest ära seda rikkumata. Pikendused, mis eemaldatakse saate endale jätta ning hiljem saate lasta need tagasi paigaldada. Seega ühed juuksepikendused võivad olla korduvkasutatavad.

*_Kui palju kulub mulle juuksepikenduste salke? _
Vastus: See on väga erinev, kui palju juuksepikendusi teile isiklikult kulub. Keskmiseks koguseks peetakse siiski 100 salku. Soovijad, kes tahavad paksemat patsi nemad peaksid arvestama kogusest alates 150 salku. Juuksepikendused sobivad ka oma juuste tihendamiseks. Tihendamiseks on soovitav kogus 30-50 salku. Samas tuleb arvestada seda asjaolu, et 50 cm salgud on õhemad, nende kogukaal 100 salgu puhul on 75 grammi, 60 cm puhul aga 100 grammi. Keskmine kogus 100 salku ehk u 100 grammi juukseid.

*_Kuidas ma pean juuksepikendusi pesema?Milliseid tooteid võin ma selleks kasutada? _
Vastus: Kui teil on juuksepikendused ei ole te kohustatud välja vahetama tooteid, mida te oma juustele kasutate. Juuksepikenduste jaoks on soovitav kasutada õrnatoimelist shampooni igapäevaseks pesuks. Palsamit tuleb panna vaid juusteotstesse, kindlasti ei tohi seda lisada keratiini juurde - kinnitustele, sest see võib kinnituskoha lõhustada ja juuksekarvad sealt vahelt välja tulla. Küsi lisainformatsiooni e-maili teel toodetest, mida poelettidelt on soovitav omale soetada.

*_Kas ma võin juuksepikendusi föönitada,sirgendada või neisse lokke keerata?Milliseid kaitsvaid vedelikke võin ma kasutada? _
Vastus: Ideaalne variant on lasta juustel kuivada loomulikul viisil. Fööni kasutamine ei ole keelatud, kuid siis tuleb meeles pidada mõni tarkus. Fööni režiim võiks olla külmal või väga madalal temperatuuril. Föönitada tuleb juukseid ülevalt alla, vähemalt 30 cm kauguselt. Soovitav on kasutada ka kuuma eest kaitsvat spreyd. Sprey on tingimata vajalik kaitsmaks sirgendus raudade eest või lokke keerates.

*_Kas ma võin juuksepikendustega käia suvel meres ujumas, basseinis,vannis ja saunas ? _
Vastus: Juuksepikendusi kandes ei pea te loobuma mereveest. Tuleb lihtsalt meeles pidada tarkus, et veekogu, mis asub teiega ühel ja samal tasapinnal sinna tuleb minna juuksed kinni (tugevas punupatsis). See kehtib siis nii (mulli)vanni, mere kui ka basseini puhul. Kloorise basseini vee juures oleks oluline veel ka see, et te juuksed enne vette minekut märjaks teeksite. Pärast kloorist basseini on tingimata vajalik oma juuksed pärast puhta veega loputada. Sama kehtib ka Vahemere soolase vee puhul. Kõik saunad peale infrapunasauna on lubatud.

*_Mida võivad minu viimistlusvahendid sisaldada?Kuidas kammida juuksepikendusi? _
Vastus: Igasugused õli-baasil tooted on soovituslikud, kuid sel juhul vaid juusteotstesse lisades. Juuksepikendusi tuleb kammida, neile ettenähtud harjaga.Etteteatamisega on võimalik harjasid saada ka minu käest, hinnaga 100 krooni / tk. Juuksepikenduste kamm tagab selle,et te ei katkuks liigselt juukseid. Samuti on tegemist väga hea kammiga, mis sobib ka enda loomulike juuste harjamiseks seejuures ei muuda juukseid elektrit täis ega tee juukseid katki.

*_Kuidas toimub maksmine? _
Vastus: Maksmine toimub peale paigaldusteenuse osutamist. Maksmine toimub sularahas võimalikult täpse summa juures.

*_Kus te asute? _
Vastus: Asun Tallinna kesklinnas. Juuksepikendusi saadan ka väljaspool Tallinnat, tasun ise postikulutused.

*_Kas paigaldusteenuse hind lisandub juuksepikenduste hinnale? _
Vastus: Ei salkude hind 50 cm puhul 13 kr / tk ja 60 cm puhul 16 kr / tk, hinna sisse on arvestatud ka paigaldusteenus. Eraldi salke ostes hinna osas küsige individuaalset hinnapakkumist e-maili teel

*_Kas teie juures on võimalik ka juuksepikenduste hooldust teha?_
Vastus: Jah teen ka juuksepikenduste hooldust. Kasutades selleks so. cap keratiini. Hoolduses eemaldatakse kõik vanad juuksesalgud ning seejärel turgutatakse teie juukseid erinevate spray'dega ning seejärel toimub tavapärane paigaldus kasutades uut so.cap keratiini. Hoolduse hind on 750 krooni ning kestvus 3-3,5 h. Pakun ka lihtsalt paigaldusteenust, juhul, kui kliendil on omad salgud. Sel juhul on paigaldus 400 krooni 100 salgu puhul, 4 krooni / salk.

*_Kus te olete juuksepikendusi õppinud paigaldama ning kaua olete sellega tegelenud? _
Vastus: Paigaldust olen teinud juba 2,5 aastat. Juuksepikendusi paigaldama õppinud olen endal initsatiivil, tegelenud olen juuksepikenduste paigaldusega eelkõige hobina. Seni on kliendid paigaldusega rahule jäänud, kinnituskohad on minimaalselt väikesed ning tulemus on alati olnud laitmatult perfektne. Tulemustest olen teinud ka palju pilte, seega saab iga soovija ise pilgu heita tulemuse osas.

Kontaktnumber **: 535 09 319
**E-MAIL
:

Lisatud: 25.05.2010 · Vaatamisi: 5953 · Teenuse ID: 7005
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!