HARD-FURNITURE OÜ - Restaureerimine & Tootmine - Montaaž

Hind: kokkuleppel Kõik

Firma põhiline tegevusala on puittoodete restaureerimine ja tootmine. Pakume klientidele kiiret ja kvaliteetset teenust nii Eestis, kui ka välismaal. Lisaks pakume ka omapoolset mööbli paigaldus/monteerimis teenust.

Hard-Furniture OÜ pakub võimalust vormistada eritellimusel täispuidust mööblit kliendi enda soovide järgi. Kuigi eritellimuste tarneaeg on üldjuhul pikem kui standardsetel toodetel, saab klient mööbli, mis on tehtud spetsiaalselt temale, arvestades tema soovitud disaini, mõõtude- ja värvitooniga.

Meie eesmärgiks on pakkuda stiilset ja kvaliteetset mööblit kontoritesse, konverentsisaalidesse, hotellidesse, kauplustesse, korteritesse ja eramajadesse nii, et selle loova protsessi juures oleksid kõik osapooled rahul. Meile tähtis, et kõik tooted ja teenused oleksid kvaliteetsed ja vastupidavad.

Täidame kvaliteeti hindavate ja omanäolisi tellimusi soovivate klientide nõudmised. Sobitame puidu, klaasi, metalli ja teised tänapäeval kasutatavad materjalid nii, et tekib maitsekas terviklahendus.

Leiame alati sobivama lahenduse vastavalt kliendi vajadustele. Panustame nii teeninduse kui ka lõpptulemuse kvaliteeti. Kogu protsess peab olema kliendi jaoks võimalikult mugav ja kiire.

www.hard-furniture.ee ( Uuri rohkem ) http://www.facebook.com/HardAndFurniture ( Vajuta "Meeldib" & Jaga )

Lisatud: 16.03.2016 · Vaatamisi: 1237 · Teenuse ID: 13579
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!