EESTI FOTOGRAAFIDE KOKKUTULEK 2015

Hind: 70 Kõik

Kõiki fotohuvilisi ühendav kokkusaamine, "Eesti Fotograafide Kokkutulek 2015“ toimub juuli kolmandal nädalavahetusel. Alati rohkearvuline ja oodatud koolitussuunaline fotolaager toimub seekord juba 16. korda. Kokkutulekule on oodatud kõik fotohuvilised – nii päris algajad, juba kogemustega pildistajad kui professionaalid.
Amatööridele on EFK kohaks, kus omandada uusi fotoalaseid teadmisi, eksponeerida oma fotosid ja suhelda sama huviala harrastavate kaaslastega. Profifotograafidele loob kokkutulek võimaluse kohtuda kolleegidega, kuulda üksteise töödest-tegemistest ning jagada oma kogemusi noorematele. EFK raames toimuvad fotograafia eri suundi käsitlevad loengud, seminarid ja töötoad. Lektoriteks on alati oma valdkonna tipud, kes paljude aastate vältel on oma töödega tunnustust leidnud nii kodu- kui välismaal.
Fotograafial on mitmeid eri harusid. Kokkutuleku programm on koostatud selliselt, et iga fotohuviline leiab just temale huvipakkuva temaatika. Lisaks praktilistele workshop-idele analüüsitakse ettekannetes fotograafia tehnilisi, esteetilisi ja eetilisi küsimusi.

Tule ise, võta kaasa pere või fotohuviline sõber ja veeda EFK 2015 fotolaagris üks mõnus ja hariv nädalavahetus! Tule ise, võta kaasa pere või fotohuviline sõber ja veeda fotoüritustel mõnus ja hariv nädalavahetus! INFO http://www.fotokoolitused.ee
Registreerimine:

Lisatud: 08.06.2012 · Muudetud: 26.08.2014 · Vaatamisi: 1624 · Teenuse ID: 9739
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!