DABE Transport Planning

Hind: 9990.- +km. Kõik

Ideaalne vahend siseriiklike sõitude igapäevaseks planeerimiseks, reaalsete sõitude kirjeldamiseks ja arvete koostamiseks. Annab kiirelt ülevaate tehtud kulutustest ja saadud tuludest. Lihtne ja mugav keskkond on loodud mugavaks kasutamiseks ka neile, kellel arvuti ei ole parim sõber. Aruandeid on võimalik grupeerida ja filtreerida erinevate parameetrite järgi vastavalt aruande vaataja soovidele.

Kliendihaldus: Programmis saab kirjeldada kõiki Teie kliente ja nende kontaktandmeid, kontaktisikuid ja muid olulisi rekvisiite. Igale kliendile on võimalik eraldi määrata individuaalse hinnakirja. See tähendab seda, et püsiklientidele on võimalik luua soodsam hinnakiri. Klientidele saab individuaalselt määrata ka makse tähtaja päevades, mida arvestatakse arve koostamisel automaatselt.
Sõitude paneerimine: programmi peamine töö käib just sellel vormil. Vormil on võimalik planeerida sõiduki kogu päevane tegevus tunniajalise täpsusega. Planeerimisse võite kaasate nii enda, kui ka allhankijate sõidukeid. Pidevalt on ülevaade kõikide sõidukite tegevustest ja seeläbi on lihtne sõidukeid ka sisestada konkreetseid sõite tegema. Sõiduki registreerimine tellimust täitma on ülimalt lihtne. Lihtsalt märgite, mis kellast mis kellani sõiduk tööd tegi, märgite, kes oli klient, vaikimisi pakub programm välja juhi, keda on võimalik vajadusel vahetada, panete kirja kui kaua tehti erinevaid töid (töötunnid, seisutunnid, kilomeetrid) ja põhimõtteliselt on sellega kogu töö tehtud. Arveldamine tuleb selle kohta hiljem!

Rohkem infot toote kohta:
http://www.dabe.ee --> lahendused --> transport ja logistika --> DABE TransportPlanning.

NB! Tootega tutvumine on piiramatu ajaga ja TASUTA!

Lisatud: 08.10.2007 · Muudetud: 08.10.2007 · Vaatamisi: 1143 · Teenuse ID: 1544
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!