DABE Logistics

Hind: 7500+km. (Beta) Kõik

Profitööriist logistikutele!

Programm võimaldab lihtsalt ja kiirelt jälgida, kuhu on sõidukid tööle suunatud, kes on parasjagu sõiduki roolis, mis tööd ta seal teeb ja palju enamatki. Alljärgnevalt lühike nimekiri tegevustest, mida DLogistics Teil võimaldab teha:
* Sõidukite tööde planeerimine * Juhtide tööde registreerimine * Kliendihaldus * Laadimiskohtade ja marsruutide haldus * Transporditava kauba arvestus * Pakkumiste koostamised * Pakkumistest tellimuste vormistamine * Võimalus teenindada mitut klienti ühel reisil * Võõraste sõidukite kasutamine (ekspedeerimine) * Sõidukite püsikulude (kindlustused, ülevaatused, erinevad maksud jne) haldus * Tellimuse raames tehtud kulutuste registreerimine * Arvekomponentide lihtne kokkupanek arveks * Arvete automaatne genereerimine (tehtud tellimuste kohta teeb arvuti Teile arved ise valmis!). * Mitmete tellimuste (sõitude) koondamine ühele arvele või igale tellimusele eraldi arve (nt.CMRi alusel). * Arvete salvestamised PDF failidena ja/või saatmine e-mailiga. * Mitmekülgne aruandlus tehtud töödest Teie poolt valitud ajavahemikul.


Püsiandmed võimaldavad DLogistics programmi kasutamisel vajaminevaid andmed eelnevalt kirjeldada ja neid hiljem lihtsalt kasutada. Püsiandmetes on kirjas kliendi, allhankijate, hinnakirjade, sõidukite, juhtide, haagiste, valuutade, käibemaksude jne. andmed. Mõned vormid on lihtsad, sisaldades vaid lühinime ja seletust, teised on põhjalikumad (nt. vorm „Sõidukid“), kus saab lisaks lihtsale registreerimisele kirja panna ka kõik püsikulud ja muud jooksvad kulud, mis ei ole otseselt ühegi tellimusega seotud.

DLogistics tellimuste haldus võib esmapilgul tunduda veidi kirju, kuid olles sellega tutvunud, tundub see Teile ülimalt lihtne ja loogiline. Kõik on omal kohal ja tellimusest ülevaate saamine käib kiirelt ja lihtsalt. Pikem Tellimuse tutvustus tagapool või programmis endas nupu „Abi“ all.

DLogistics annab Teile suurepärase ülevaate tehtud töödest aruandluse näol. Aruanded annavad Teile teada, millised sõidukid toovad sisse või kulutavad kõige rohkem, millised kliendid on kasumlikud, milliseid artikleid olete enim müünud jne.

DABE Logistics on kättesaadav internetis aadressil:
http://www4.dabe.ee/Download/DABELogistics.exe

Lisainfo aadressil:
Dabe Solutions OÜ kodulehel
või


Lisatud: 10.03.2008 · Muudetud: 10.03.2008 · Vaatamisi: 1268 · Teenuse ID: 2379
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!