Autoklaaside toonimine

Hind: 800 Kõik

Toonime ja kiletame kõiki sõidukeid. Toonimisel kasutamine väga kvaliteetseid Solar Gard® ja Lumar kilesi. Solar Gard® kiledele on 15 aastat garantiid ning firma on tõestanud, enda kilede taset. Osad Eesti toonimis firmad kasutavad vähem kvaliteetsemaid, Aasia maade kilesi. Need kiled võivad väga kergelt kaotada enda tooni ning pleekida lillaks.

Miks lasta enda klaase toonida?

Enamik laseb enda autoklaase toonida, et autos oleks rohkem privaatsust ja loomulikult ka disainielemendina. Samas kaitseb toonklaas ka sinu auto sisemust UV-kiirguse eest. UV-kiirgus on vägagi päevakohane teema ning on enamike armatuuride tuhmumise põhjustajaks. Meie kiled blokeerivad ära 99% UV- kiirgusest ning peegeldavad ära kuni 70% päikesekiirgusest, mis takistab salongi ülekuumenemist. Ülekuumenemine tähendab suuremat kütusekulu, kuna auto peab kasutama rohkem energiat jahutamise peale.

Toonitud klaasidega ei pea sa ka muretsema, et mõni võõras silm su autot piilumas käib ja võid enda asjadega veidi vabamalt ringi käia. Muidugi on soovitav nad ikkagi ära peita, kuid siiski ei ole neid nii hõlpsasti näha, kui ilma toonitud klaasideta.

Ära unusta ka turvalisust! Avarii korral takistavad kiled klaaside purunemise väikesteks kildudeks, mis võivad väga ohtlikud olla. Kiled jätavad klaasi küll mõraliseks, kuid ei hõlbusta kildude silma või kuhugi mujale sattumist. Turvalisemaks teeb ka fakt, et autosse paistab vähem päikest, mis võib kergesti segadusse ajada ning juhtimise ebamugavaks teha.

Kuidas toonitakse?

Toonimiseks eemaldame uksepolstrid ja võtame ära kõik küljeklaasid, mis pole liimitud. Peseme klaasid korralikult puhtaks ning eemaldame kõik kleepsud, mis kilede alla võivad jääda. Saame hakkama ka väga kumerateklaasidega ja muude erilahendustega.

Mis juhtub, kui suitsukoni kilet tabab?

Juhul, kui sigareti ots kilet tabad, ei kõrveta see kohe auku sisse, kuna meie kiled on metaliseeritud.

Kas värskelt toonitud aknaid võib avada?

Jah võib küll, sest soendame kiled korralikult kinni nii et ääred lahti ei jääks.

Hinnad
  • Kupee keretüüp (3 klaasi + nurgaklaasid) 800-1300 EEK
  • Maastur keretüüp (5 klaasi + nurgaklaasid) 1000-1700 EEK
  • Maastur keretüüp (7 klaasi + nurgaklaasid) 1500-2000 EEK
  • Sedaan keretüüp (3 klaasi + nurgaklaasid) 1000-1700 EEK
  • Sedaan keretüüp (5 klaasi + nurgaklaasid) 1300-2000 EEK
  • Universaal keretüüp (5 klaasi + nurgaklaasid) 1000-1500 EEK
  • Universaal keretüüp (7 klaasi + nurgaklaasid) 1300-2000 EEK
Lisatud: 30.03.2010 · Muudetud: 30.03.2010 · Vaatamisi: 3764 · Teenuse ID: 6690
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!