arvutiteaduse õpetamine

Hind: kokkuleppeline Kõik

Arvutiteadus on teadus, millega uuritakse, kuidas lahendada probleeme arvuti abil. Arvutiteadus tugineb matemaatikale ja psühholoogiale. Arvutiteadus on kompleksne teadus, mis koosneb väga paljudest alamteemadest nagu loogika, arvusüsteemid, programmeerimine, algoritmika, veebiarendamine, kasutajamugavus, tehisintellekt, multimeedia, turvalisus, võrgundus, andmebaasid, andmevahetus jms.

Õpetan arvutiteadust või selle alamteemat üks ühele või rühmale inimestele. Õpetamise keeled on eesti, inglise ja saksa. Veebi kaudu õpetan üle maailma, kohapeal vastavalt sellele, kuhu kutsutakse, või oma kodus.

Olin kaks aastat "International Baccalaureate"-i kava "Computer Science" õpetaja Audenteses. Pärnu Saksa Tehnoloogiakoolis õpetasin kaks aastat teemasid nagu "märgistuskeeled", "multimeedia", "programmeerimine" jms. Tallinna Polütehnikumis õpetasin aasta samu või sarnaseid teemasid. Alates 2018. a juhendan Harkus arvutiteaduse klubisid ja õpetan programmeerimise aluseid Tallinna Kunstigümnaasiumis.

Olen õpetanud ka õpilase või enda kodus üks ühele, mis on kõige tõhusam.

Leian, et õpetamises tuleb lähtuda õpilase taustast ja enda kogemustest, et õppimine oleks tõhus ja praktiline.

Eriti meeldib mulle õpetada neid, kes teavad, miks nad seda õppida tahavad.

Õpetamisprotsessis kasutan FOSS'i.

Lisatud: 16.12.2018 · Vaatamisi: 523 · Teenuse ID: 17293
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!