Vibulaskmine

Hind: 27 Järvamaa

KOERU VIBURADA

Otsa talu pererahvas kutsub Teid koos perega, sõpradega või töökaaslastega vibuga kätt harjutama.

Maastikuvibu laskmine toimub vabas looduses ja igal aastaajal. Sellega võivad tegeleda kõik inimesed, kellel soov, huvi ja tahtmine. Hea sportlik tegevus, meelelahutus ja ajaviide tervele perele. Eelnev kogemus ei ole vajalik, kuna vibulaskmine on kergesti ja kiiresti õpitav.

Nagu ees mainitud toimub tegevus looduses ning rada, mida mööda liikuma hakatakse kulgeb üle niitude, karjamaa, mäe, oru ja läbi metsa. Selline ülesehitus lisab tegevusele põnevust ja vaheldusrikkust. Sihtmärgiteks on 3D loomad ja linnud näiteks: ilves, karu, rebane, öökull ja faasan. Kujud on päris loomadele väga sarnased ning erinevate suurustega ja värvidega, mis omakorda muudab “veretu jahi” põnevaks. Maastikuviburada on varustatud harjutusväljakuga ning koosneb 14 sihtmärgist.

Esmakordsel külastajal kulub raja läbimiseks koos juhendajaga 2,5 – 3 tundi. Selle aja sisse kuulub väljaõpe, eelnev harjutus ning ohutusnõuetega tutvumine.

Pärast raja läbimist on võimalik mõnusalt terve seltskonnaga istuda ümber lõkke ja vahetada muljeid. Kõik osalejad saavad mälestuseks tunnistuse.

Peatse kohtumiseni!

Triin Volens

Lisatud: 12.10.2012 · Vaatamisi: 978 · Teenuse ID: 10119
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!