Valgemetsa Puhkemaja

Hind: Hinnad soodsad! Põlvamaa

Tartust ligikaudu 35 km kaugusel Ahja jõe kaldal asub puhkemaja, kus saab puhata, sõprade seltsis  napsu võtta, kanuumatka järel saunas lõõgastuda ning sportida korv- ja võrkpalli mängides. Siin on võimalik pidada sünnipäeva, kokkutulekut või laagrit ja kõike seda linnulaulu, metsakohina ja veesulina saatel.

Puhkemaja mahutab kuni 40 inimest ja ööbimisvõimalust kuni 25-le inimesele. Saun, mille teeb eriti mõnusaks võimalus karastada end jõevees. Väljast on maja ümbritsetud grillimiskohtade ja varjualustega, mis muudavad õhtud meeldejäävaks. Võimalus on jõekaldal telkida, lõket teha, saunas käia, kala püüda ning palju muud huvitavat.

Nimetus

Ühik
Hind

Puhkemaja rent, nädalavahetusel 
ööpäev 5900.-    *
Puhkemaja rent, nädala sees   ööpäev 4900.-    *

Puhkemaja rent kaheks ööpäevaks nädalavahetusel

ööpäev 4000.-    *
Puhkemaja rent kolmeks või enamaks ööpäevaks ööpäev 3500.-    *
Puhkemaja rent tööpäevadel (12.00 - 23.00, kuni 40 inimest)
sisaldab grillmaja, sauna ja kööki
päev 2000.-   

  *   Hind sisaldab kogu puhkemaja renti ca 40 inimesele ( ööbimisvõimalust 25 inimesele , lisamadratseid 3 tk. majas puuküttega sauna ja jõeääres elektri küttega tünnisaun koos saunalinadega, grillmajade kasutamine, grillimistarvikud, korvpall, võrkpall, sulgpall, noolemäng, majas köögikasutamine, lauanõud, el.pliit.) Broneering on kehtiv pärast kokkulepitud ettemaksu tasumist. 

Lisatud: 06.05.2009 · Muudetud: 06.05.2009 · Vaatamisi: 5393 · Teenuse ID: 5108
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!