TonyBet Eesti

Hind: kokkuleppel Kõik

Miljoneid kroone panustatakse iga aasta Eestis spordile, välismaal miljardeid. Mõned panustajad panustavad oma lemmikmängijate ja lemmikklubidele, teised lemmikspordile. Ühed meelelahutuse eesmärgil, teised raha teenimise jaoks. Vähesed aga teenivad spordiennustamise läbi regulaarselt raha. Kõigil on küll alati eesmärk võita aga vähesed suudavad seda pikaajaliselt. Meie anname nõu, et jõuda nende viimaste sekka.

Spordiennustamine on keeruline. See nõuab paljude faktorite arvestamist. Tark tegu oleks jälgida ekspertide hinnanguid. Mis aga takistab seda tegemast ka teistel? Meie pakume privaatseid nõuandeid ja aitame aru saada mis täpsemalt on panustamine spordile ja selle taga olev loogika. Me ei suuda garanteerida sinu edu aga saame olla suurepäraseks õpetajaks, et parandada tõenäosust, et just sina saad edukaks panustajaks.

Pakume konsultatsiooni maailma suurimates keskkondades nagu Bwin.com kuni ka Eesti turul tegutseva TonyBet ettevõtteni, mis on peamised valdkonnad on spordiennustused, online-panustamine ja ka kasiinomängud.

Lisatud: 04.06.2015 · Muudetud: 08.06.2015 · Vaatamisi: 1067 · Teenuse ID: 12782
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!