Tasuta iluklassid

Hind: Kokkuleppel Kõik

Kallis naine!

Kui tihti juhtub nii, et sa astud poodi ja näed palju erinevaid stende kosmeetikaga, aga ei oska valida, mis sulle võiks sobida ja müüja ka eriti ei kiirusta sind aitama. Õnneks ei ole see ainuke viis kosmeetika valimiseks. Nüüd sul on võimalus osaleda Tasuta Iluklassis.

Miks iluklass võib olla sinu jaoks parim variant?:

•Saad endale Isikliku ilukonsultandi, kelle juurde võid alati pöörduda kõikide kosmeetika-alaste küsimustega. •Saad proovida kõiki tooteid omal nahal. •Tasuta konsultatsioon. Mul on üle 10 aasta kogemust ja ma hea meelega aitan sul valida just neid asju, mis sobivad sinu nahatüübile, -värvile jne.

•Meiginipid. Jumestajana jagan sinuga oma teadmisi ja kogemusi. Soovi korral aitan luua sinu New Look

•Sobivad tooted on kohapeal olemas (enamus neist), ei ole mingit tellimisaega. Järelmaksu võimalus.

•100%line garantii. Toode, mille sa koju kaasa võtad, peab sulle sobima, muul juhul vahetan selle välja millegi vastu, mis kindlasti sobib ja meeldib sulle.

•Iluklassi võid alati kaasa kutsuda sõbrannad. Hea võimalus oma sõbrannadega kasulikult ja meeldivalt aega veeta. •Aeg endale. Iga naine peab ennast armastama ja aeg-ajalt endale aega pühendada. Kui naine meeldib endale, meeldib ta ka teistele. Ja õnneliku naise ümber on õnnelikud sõbrad ja lähedased. •Positiivsed emotsioonid. Mul on teile pakkuda ainult positiivseid emotsioone!

Kuidas iluklass toimub? Tüdrukud tulevad minu juurde ja jätavad kõik mured ukse taha.

Me alustame käte SPA hooldusega, mis on parafiini mask kätele, koorija ja kätekreem. Seejärel istuvad tüdrukud laua taha, kuhu on nende jaoks valmis pandud isiklik peegel ja palju erinevaid kosmeetikatooteid.Kirjeldan korrektset nahahooldust, mida peab tegema selleks, et nahk oleks ilus ja nooruslik. Selle käigus proovime kõiki nahahooldustooteid omal nahal, leiame igale ühele sobiva koostisega tooted. Iluklassi viimases osas tutvustan ja proovime natuke dekoratiivkosmeetikat.

Alati jääb ka aega isiklikuks konsultatsiooniks ja küsimusteks. Kõiki Iluklassi ajal proovitud tooteid on võimalik kohe koju kaasa võtta.

Kui Iluklass on läbitud võin pakkuda ka meikimise koolitust, kus aitan valida sobivad dekoratiivkosmeetikatooted vastavalt näokujule, nahatüübile ja –värvile. Lisaks sellele saab ika naine endale isikliku Ilukonsultandi, kes on valmis alati aitama õigete ja sobivate toodete valimisel.

Iluklass kestab tavaliselt 1,5 -2 h. See on aeg iseendale, mille käigus saab kasulikke nõuandeid naha eest hoolitsemise kohta. Iluklassi organiseerijale on alati kingitus. Klassi suurus on 3 – 6 inimest. Võta kohe ühendust.

www.darjatamm.ee

Darja Tamm
(+372) 58 36 3575

www.darjatamm.ee

Lisatud: 12.01.2011 · Muudetud: 15.04.2011 · Vaatamisi: 1897 · Teenuse ID: 7844
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!