Referaadid, kursusetööd, lõputööd tellimisel

Hind: 6 Kõik

Abistame nii akadeemiliste tööde kui erinevate äriliste projektide ja plaanide koostamise ja toimetamisega.

Oleme spetsialiseerunud akadeemiliste ja teaduslike kirjatööde ja ettekannete koostamisele, konsultatsioonidele, nõustamistele, tõlkimistele, järelaitamistele, tööde täiendamisele ja ülevaatusele, keelelisele kontrollile.

Võimalik on abistada erinevate kirjalike tööde puhul - referaadid, kursusetööd, praktikaaruanded, kirjandid, esseed, diplomi- ja bakalaureusetööd, magistritööd, äri- ja turundusplaanid. Koostame ka ettekandeid ja esitlusi.

Vaata lähemalt kodulehelt: http://uurimused.wixsite.com/kirjutamine

Selleks, et täpsemalt mõista, mida soovite - palun kirjutage e-kiri ja võimalusel saatke ka kohe (lisa)materjalid, mida soovite toimetada, nii saab Teile kiirelt vastuse anda.

1) Olemasoleva akadeemilise töö puhul edastada töö, mida on vaja toimetada ja kooli juhend. Võimalusel saata töö koos juhendaja kommentaaridega. Märkida juurde, mida soovite ja tuua välja olulised tegevused töö edasises käigus.

2) Puuduva töö puhul - kirjutada töö teema, eesmärgid ja kuidas näete ette töö edasist arengut, milliste tulemusteni on soov jõuda ja kuidas toimuks töö empiiriline analüüs.

3) Äriplaani/turundusplaani vms ettevõtte või ärilise projekti/tasuvusanalüüsi jaoks tuua välja kirjeldus, millega ettevõte tegeleb, kellele plaan esitamiseks läheb ja mis on vajalikud punktid ettevõtte ärilises või turunduslikus plaanis.

Teostame või korrigeerime või juhendame töid mõistliku tunnihinde alusel (1h=4.50-6 EUR) või terviktöö puhul kokkuleppehinnaga.

Oma töös kasutatakse teaduslikke andmebaase (EBSCO, Science Direct jne), võõrkeelset kirjandust (inglise keel). Uurimuste/küsitluste analüüsiks kasutatakse statistikaprogramme PSPP või SPSS ja Microsoft Office Excel 2019; andmesisestusprogrammiks on Microsoft Office Word 2019.

Kui on soov saata omaltpoolt lisamaterjali, kirjutada kiri e-posti aadressile:
Lihtpäringu saad saata ka kodulehelt: http://uurimused.wixsite.com/kirjutamine/kontakt

Igasugune anonüümsus on garanteeritud, plagiaadid on välistatud ja teostatud töid alles ei hoia.

  • NB! Võtame vastu ka kiireloomulisi töid! Selleks kirjuta täpne tähtaeg, millal tööd valmis saada soovid. *

Meie kirjutajate kasuks räägib asjaolu, et saadame tellijale soovi korral kõik kasutatud materjalid eraldi failidena, et tellijal oleks võimalik kontrollida töö autentsust!

Töid kirjutatakse erinevates valdkondades: õendus ja meditsiin, õigusteadus, tervis ja heaolu, teenindus, sotsiaalteadused, ärijuhtimine (äriplaanid EASile, Töötukassale, investoritele), põllumajandus, haridus, kaubandus ja logistika, arvutiõpetus, ettevõtlus, filosoofia, finantsjuhtimine, fotograafia, geograafia, graafika, IT alusteadmised, inimese anatoomia ja füsioloogia, loodusained, majandus, organisatsioonijuhtimine, personalijuhtimine, projektijuhtimine, projektide kirjutamine, reklaam, sport, turundus, turism jm.

Lisatud: 05.08.2019 · Muudetud: 05.08.2019 · Vaatamisi: 906 · Teenuse ID: 18422
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!