Raamatupidamise algkursus

Hind: 223.06 Kõik

Alanud on registreerimine raamatupidamise algkursusele. Kursused hakkavad toimuma kaks korda nädalas, teisipäeviti ja neljapäeviti kell 18.30-21.00. Kursuse maht kokku on 60 akadeemilist tundi. Kursuse toimumise kohaks on Tallinna 32 Keskkool, mille hea asukoht võimaldab kesklinnast hõlpsat juurdepääsu (Trollid 3 ja 2). Vajadusel on tagatud koolitusel osalejatele ka parkimisvõimalus. Kursus viiakse läbi vastavalt koolitusloale nr 5394HTM.

Tulles vastu klientide soovidele ning arvestades praegust majandusikku olukorda on raamatupidamise algkursuse hind nüüd vaid 223.06 Eurot*

Koolitusel õpetatakse raamatupidamist läbi mänguliste harjutuste, mis võimaldab õpilastel paremini ja põhjalikumalt teadmisi omandada.

Täienduskoolituse eesmärk: Kursuse eesmärk on tagada õpilasele piisav ettevalmistus töötamaks väiksema ettevõtte raamatupidajana või suurema ettevõtte raamatupidamise assistendina ja õpingute edasiseks jätkamiseks. Koolituse lõppedes peaks õpilane olema omandanud teadmised ja praktilised oskused raamatupidamise aluste, raamatupidamise kannete, dokumentatsiooni ja aruannete kohta.

Vastuvõtu tingimused: Kursusele võetakse vastu vähemalt põhihariduse omandanuid, kelle tervislik seisund võimaldab õppida ja töötada raamatupidaja erialal ja kes valdavad eesti keelt.

Kodused tööd: kursuse vältel teevad õpilased koduseid töid ning saadavad koolituse läbiviijale need e-mailile. Lektor annab igale õpilasele personaalset tagasisidet ja soovitusi, mis aitavad tulevikus sarnaseid vigu vältida. Koolituse teemad jagunevad järgmiselt:

Raamatupidamise põhitõed - terminoloogia, dokumenteerimise nõuded, hea raamatupidamise tava, äriseadustik, raamatupidamise seadus, bilanss, ühekordne kirjendamine vs kahekordne kirjendamine, äriühingute liigid, aktsia ja osakapital.

Raamatupidamise kanded - kassa ja pangatehingute kajastamine, käibemaks, ostu-müügi reskontra, kulude arvestus, lao arvestus, põhivarade arvestus, amortisatsioon, palga arvestus, tulumaks, erisoodustused.

Dokumentatsioon - raamatupidamiskannete dokumenteerimine, raamatupidamises kasutatav dokumentatsioon, ülevaade raamatupidamisprogrammidest.

Aruanded - kasumiaruande koostamine, bilansi koostamine, rahavoogude aruande koostamine, omakapitali muutuste aruande koostamine, majandusaasta aruande koostamine. Töö iseloom

Raamatupidaja tööks on ettevõtte raamatupidamise korraldamine, sealhulgas arvepidamine kõigi sissetulekute ja väljaminekute üle ning ettevõtte finantsdokumentatsiooni korrasoleku tagamine, samuti kõikide sooritatud finantstehingutest täielike aruannete säilitamine vastavalt raamatupidamist reguleerivatele õigusaktidele. Nõudlus haritud raamatupidajate järgi on järjest kasvav. Raamatupidamise oskus on kasulik ka igale juhile laiemas mõistes, paljud raamatupidamise ettevalmistusega inimesed on finantsjuhid ja audiitorid!

Olulised momendid

* Täpsus ja püsivus
* Analüüsivõime ja rutiinitaluvus
* Kohuse- ja vastutustunne

Rohkem infot aadresssil www.raamatupidamisekoolitused.com

Lisatud: 01.09.2011 · Muudetud: 01.09.2011 · Vaatamisi: 1370 · Teenuse ID: 8646
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!