Pruudimeik

Hind: Kokkuleppel Kõik

Pruudimeik

Pruudimeik on erinev nii päevasest kui ka õhtusest meigist. Ta peab endas neid meike ühendama, olema loomulik, särav, püsiv, maksimaalselt toonitama loomulikku ilu ja koos sellega olema piisavalt väljendusrikas, et fotodel ei oleks pruut liiga kahvatu.

Seega proffessionaalne abi on vältimatu. Paraku on pulmapäeval enamasti ajaga väga kitsas ja seda aega ei tahaks sugugi kulutada sõitudele ilusalongi. Just sellepärast ma pakungi Teile võimalust tulla Teie juurde sobival ajal ja teha kaunis pulmameik kasvõi kell 6 hommikul! See on oluline eelis ilusalongide ees, kes pakuvad teenust vaid salongi lahtioleku aegadel.

Peale selle, koduses atmosfääris, tunneb pruut ennast reeglipäraselt märksa mugavamalt ja rahulikumalt. Кodused seinad, harjumuspärane valgustus ja muud nüansid lubavad Teil objektiivsemalt hinnata pruudimeiki, paluda lisada värvi või korrigeerida meiki, kui selleks on vajadust jne.

Samal ajal saate Te olla kursis ettevalmistustega ning jagada näpunäiteid, mis puudutavad piduliku sündmuse viimast lihvi. Tõelisel professionaalil, pole sisuliselt vahet, kus ta töötab. On see siis ilusalong või Teie magamistuba. Kogu kosmeetika ja lisavarustus ning mis peamine – kogemus ja talent, on alati koos temaga. See ongi see, mis aitab minul, kui jumestajal, teha Teile suurepärane pulmameik.

Pruudimeiki kuulub: Näo ja kaela naha ettevalmistus, toonkreemi valik ja pealekandmine, näo ovaali ja näojoonte korrektsioon, kulmude korrigeerimine ja vormistamine, defektide maskeerimine, silmameik, aktsendid, huulemeik. Kaela, õlgade ja dekoltee toonimine, nahale sära lisamine.

Pruudimeigi hind: 50 EUR

Proovimeik

Väga oluline on teha proovimeik. Seda tehes saate Te märgata puudujääke, teha ettepanekuid ja korrigeerida lõplikku välimust vastavalt Teie soovidele. Määrake proovimeigi aeg soovitavalt päevasele ajale, mil on nähtavad pisimadki kõrvalekalded ja detailid. Pidage meeles, et meik, mis võib tunduda Teile liiga tugev, võib kooskõlas pruutkleidiga ja õhtusoenguga tunduda hoopis teistsugusem.

Proovimeigi hind: 25 EUR

Lisatud: 16.12.2011 · Muudetud: 05.01.2015 · Vaatamisi: 3349 · Teenuse ID: 9035
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!