Peoruum Tartumaal

Hind: kokkuleppel Tartumaa

Koidutähe peosaal pakub peoruumide renti. Asume Tartu linna piiril.

Peosaal oli esialgu planeeritud ainult perekondlikeks koosviibimisteks. Vajasime paika, kus pidada juubeleid ja sünnipäevi. Hoone on ehitatud eriprojekti järgi vastavalt meie vajadustele . Argipäevadel, kui tähtpäevi polnud, kasutasime meie hubast palkamaja selleks, et koos õhtusööki või lõunasööke nautida. Soojadel õhtutel on mõnus avaral väliterrassil päikeseloojangut nautida. Täna on peosaali tegemistesse kaasatud terve meie pere. Me usume, et Koidutähe peosaal on ideaalne paik ka Sinu jaoks olulise sündmuse tähistamiseks.

Meie peosaali teeb eriliseks hubane palkhoone, mille sisemus on valgusküllane, terve saali pikkuses paiknevad romantilised puitaknad. Saali suurus on 130 m2 ja mahutavus umbes 50 inimest, sellisel juhul jääb väga palju ruumi tantsupõranda jaoks. Peosaalis on puuküttega kamin, mis loob õdusa meeleolu igal aastaajal. Tartu lähedal asuvat peosaali on võimalik rentida kõikideks sündmusteks, mida soovite koos Teile oluliste inimestega tähistada: pulmad, sünnipäevad, koolilõpupeod, tooteesitlused ja muud pidulikud sündmused. Meeldiv palkmaja atmosfäär muudab Teie ürituse meeldejäävaks.

Suvisel ajal on võimalik kasutada banketitelki, et ka väljas külalisi kositada. Peosaali vasakul küljel on õunapuuaed, mis muudab peopaiga ümbruse romantiliseks.

Pakume ka toitlustust.

Rent alates 200€

Rendiaeg: 16:00 kuni järgmise päeva 12:00-ni

Turvalisuse huvides ei võta me vastu koolipidusid ega noorte sünnipäevasid, kus valdav osa inimestest on alla 25- aastased.

Lisatud: 15.04.2017 · Vaatamisi: 1262 · Teenuse ID: 14732
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!