Õpilane, vabatahtlik, õpetaja, maadeavastaja... Ning bakalauruse kraad pedagoogikas.

Hind: Kokkuleppel Kõik

Kõlab huvitavalt? Huvitav see kahtlemata on. DNS Tvind koostöös OWU´ga(One World University) pakub võimalust saada kolme aasta jooksul teistmoodi õpetaja hariduse.

Tvind pakub võimalust õppida läbi tegemiste, seista silmitsi maailmaga ning kogeda elu erinevates maailma nurkades. Programm on koostatud nii, et õpilased saakisd piiluda ühte ja teise eluvaldkonda ning haarata võimalikult palju teadmisi. Võetakse osa erinevate kultuuride igapäevaelust ja õpitakse ning õpetatakse üksteist. Siin on koht, kus õppida kõike uut, mis huvitab ja teha huvitavaks uus.

Tegemist on rahvusvahelise kooliga, kus õpe, elu ning töö toimub peamiselt inglise keeles. Juurde õpitakse taani ja portugali või prantuse keelt. Võimalik on ka muude keelte õppimine. Teadmiste omandamine käib tegutsemise teel. Seda nii Aafrikas kui ka Euroopas.

Esimesel aastal on kavas 4 kuuline bussireis Aafrikasse. Teisel aastal on töö ja õpe Euroopas, süveneb pedagoogika osa. Kolmandal aastal on peamiseks pedagoogika õpe koos 8 kuulise praktigaga ning lõpueksamid.

Rohkem infot: DNS Tvind in Denmark

Telefon: +45 21124360
http://www.dns-tvind.dk

Lisatud: 27.10.2011 · Muudetud: 07.05.2012 · Vaatamisi: 1109 · Teenuse ID: 8876
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!