Mööbli paigaldamine

Hind: 16 Kõik

Paigaldus meeksonna juhtida on suuremad ja pisemad sisustuse paigaldus projektid (selleks võib olla lapsele koju tellitud riidekapp, voodi või kogu büroomööbli intsallimine)

Kui Te soovite, et Teie ostetud või müüdud mööbel saaks paigaldatud kvaliteetselt, kiirelt ja täpselt Teie äranägemist mööda, siis kutsuge selleks oma ala spetsialistid. Meie paigaldajad on vastava väljaõppega ning piisava kogemustepagasiga. Tihti on mööbli lahtivõtmine aeganõudvam kui kokkupanek. Seega oleks otstarbekam ja soodsam tellida oma ala asjatundjatelt nii vana eemaldamine kui uue paigaldus. Demontaaž võib oskamatu inimese jaoks olla täielik piin. Laske see töö teha professionaalidel. Nii võite kindel olla, et mööbel ei saa kannatada ning töö saab kiiresti tehtud.

Teenindame nii müügi kui ka tootmisega tegelevaid ettevõtteid ja eratellijaid. Oleme saavutanud koostöö paljude mööblitootjate ning -salongidega, kellele pakume mööbli müügijärgset teenindust. Meil on kogemused kodu- kui ka büroomööbel, hotellid, kaubanduspinnad, koolid, lasteaiad, ja ka meelelahutuspindade paigaldustel. Lisaks korpusmööbli, metallmööbli paigaldusele äri- ja eraklientidele paigaldame ka tootjate eritellimusmööblit. Leiame alati sobivaima lahenduse vastavalt kliendi vajadustele.

Panustame nii teeninduse kui ka lõpptulemuse kvaliteeti. Kogu protsess peab olema kliendi jaoks võimalikult mugav ja kiire. Pakume klientidele kiiret ja kvaliteetset teenust põhiliselt Tallinnas, kui ka mujal linnades ja välismaal kokkuleppel.

E-mail:
WEB: http://www.hard-furniture.ee
TEL: +372 56852945
Kristo

Lisatud: 03.10.2019 · Vaatamisi: 354 · Teenuse ID: 18705
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!