Matemaatika ja füüika eratunnid

Hind: 10 €/45 min Kõik

Annan füüsiliselt ainult Tartu piires eratunde matemaatikas, gümnaasiumi laia kursuse riikliku õppekava järgi ja sellest aastast ka füüsikas. Kokkusaamise koht on Tartu Ülikooli Raamatukogu või kokkuleppel muu koht. Annan ka tunde Discord-i vahenudusel, kus kasutan veebipõhist tahvli programmi, kus saab õpilane kaasa teha. Viimane variant pole aga loomulikult eelistatud õppevorm.

Õpetan, seletan ja lahendan õpilasega ülesandeid tuues analooge ja näiteid tava elust ning ei anna vastuseid ette, vaid vastan küsimusele suunava küsimusega, et eelkõige arendada õpilase mõtlemisvõimet. Kasutan erinevaid visualiseerimise ja arvutamise programme, et aidata õpilasel luua seoseid, mis aitavad teemast paremini aru saada ja meelde jätta.

Olen Tartu Ülikkoli Füüsika eriala üliõpilane ning oman gümnaasiumi matemaatika, keemia, bioloogia ja füüsika tundide andmise kogemust. Nüüd olen tegelenud abiõpetamisega juba 4 aastat. Keskendun üldiselt küll gümnaasiumi taseme õpilastele, aga on ette juhtunud ka üliõpilaste abistamine nii kõrgemas matemaatikas, füüsikas ja gümnaasiumi meelde tuletamisel ning ka õpetanud ka põhikooli õpilasi.

Kontaktid:
Tel nr: 59196620

Lisatud: 20.09.2020 · Muudetud: 16.07.2022 · Vaatamisi: 1958 · Teenuse ID: 20717
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!