Märksõnade analüüs

Hind: 70 Tartumaa

Märksõnade analüüs aitab leida üles just need väljendid, mis inimeste ajudes kõige tugevamini Sinu tootega seostuvad ning mis Sinu ettevõtte kodulehele kõige rohkem külastajaid toovad.

Põhjused, miks märksõnade analüüs tellida:

  1. Tähelepanu tõmbamine. Õiged märksõnad mõjuvad võimsa magnetina. Sinu toode või teenus paistab hästi sõnastatult teiste hulgast kergesti silma.
  2. Otsimootoris nähtavuse tõstmine. Otsimootorid skännivad Sinu kodulehte oluliste väljendite leidmiseks ning söödavad siis lehe ette kasutajale, kes on otsingusse sisestanud sama väljendi. Seega on otsimootoris nähtavuse tõstmiseks olulised kaks aspekti:
    1. väljend peab paistma otsimootorile oluline;
    2. teeväljendit peavad otsima piisalvalt paljud inimesed. Märksõnade analüüs aitab tagada, et kasutad olulisi ning konkurentsivõimelisi väljendeid, mida sisestatakse otsingusse võimalikult tihti.
  3. Klientidega suhtlemine. Kasutades suhtluses ja kodulehel väljendeid, mida kliendid isegi kasutavad, tõstad nende rahulolu ning heameelt Sinuga suhtlemisest. Kliendid võivad olla kindlad, et räägite samast asjast ja mõistate teineteist täielikult.
  4. Teenuse kvaliteedi tõstmine. Märksõnade analüüs paljastab seotud tooteid/teenuseid, mida inimesed selles valdkonnas veel otsivad. See on suurepärane viis oma teenuste laiendamiseks ning teada saamiseks, mida inimesed tahavad.
  5. Konkurentide edestamine. Märksõnade analüüs paljastab ka need populaarsed märksõnad, millele Sinu konkurendid mõelnud ei ole. Nii saad vähese vaevaga juurde hulganisti kodulehe külastajaid!

Märksõnade analüüsi tellimiseks kirjuta või vaata lisa siit!

Lisatud: 13.08.2013 · Muudetud: 13.08.2013 · Vaatamisi: 1002 · Teenuse ID: 10798
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!