Majandusaasta aruanne

Hind: al. 1000 kr Kõik

Raamatupidamisteenus - kogu ettevõtte (AS, OÜ, MTÜ) raamatupidamise ja aruandluse korraldamine ja läbiviimine. Taastame ka pikemaajalise perioodi raamatupidamist tagantjärele. Kogu suhtlemine maksuametiga.

Efficient Accounting OÜ on spetsialiseerunud raamatupidamisteenuste ja finantskonsultatsioonide osutamisele. Meie eesmärgiks on pakkuda klientidele kvaliteetset ja usaldusväärset teenust. Täiendame end pidevalt muutuva seadusandlusega ning aastate jooksul omandatud väärtuslike kogemuste baasil leiame lahenduse kõigele, mis puudutab raamatupidamist.

Raamatupidamisteenuseid pakume üle Eesti väiksematele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Takistuseks ei saa olema teenuse tellija asu-või tegevuskoht, vajadusel sõidame kohale ka kliendi juurde. Meie hinnakirjast  leiate edale kindlasti sobiva hinnalahenduse: kuumaks, tunnitasu, kande maksumus, dokumendi maksumus.

OÜ Efficient Accounting poolt pakutav raamatupidamisteenus hõlmab tegevust algdokumendi kontrollimisest ja sisestamisest kuni majandusaasta aruande koostamiseni ja teenust pakume eesti, soome ning inglise keeles. Tööks kasutame rahvusvahelist majandustarkvara HansaWorld. Programmi on võimalik seada sisse ka Teie arvutisse.

Pakume võimalust ettevõte juhil maandada selle töö tegemisega seotud riske ja pühenduda oma ettevõte arendamisele ning juhtimisele. Abistame firmajuhte finants otsuste langetamisel, viies läbi finantsanalüüse. Lisa informatsiooni meie etteõte kohta leiate kodulehelt: />/>/>/>/>/>

Lisatud: 01.02.2009 · Muudetud: 01.02.2009 · Vaatamisi: 1184 · Teenuse ID: 4409
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!