Lumekoristus katustelt

Hind: Kokkuleppel Kõik

**PUHASTAME TEIE KATUSED LUMEST KIIRELT JA OHUTULT!

Tuleme teile meeleldi appi ja puhastame teie katused liigsest lumest ja jääpurikatest. Võite olla kindlad, et meie kogenud lumetõrjujad
hoolitsevad teie katuse eest hästi. Võidetud ajaga
saate teha midagi, mis teile tõeliselt meeldib - näiteks
juua kamina ees kuuma kakaod!

Tööde tellimine ja konsultatsioon: Siim Jõgi / hooldusjuht
53 329 176

TÖÖDE HINNAD: Jääpurikate ja lume eemaldamine viilkatustelt - 19 €/h
Lamekatuste puhastamine lumest Alates 0.30 €/m2
Lumekoristus maapinnalt, lume äravedu Hind kokkuleppel **

LOE LÄHEMALT: Õigeaegne katuse puhastamine aitab ennetada mitmeid võimalikke probleeme. Koristamata lumega on üheks ohuks katuse sissevarisemine või kahjustumine, aga veelgi tõenäolisemalt esineb ilmade soojenedes sulaveest tekkivaid niiskuskahjusid hoonekonstruktsioonile ja inimeste varale. Kortermajade viimaste korruste kodudele tekkinud veekahjustused on tihti tingitud sellest, et lume sulaveele ei ole tagatud korralikku äravoolu.

· Jäätudes võib pragudesse kogunenud niiskus lõhkuda Teie katusekatte materjali, mis omakorda toob kaasa niiskuse- ja veekahjustused terves majas.

· Lumi on koormuseks tervele majale ja võib tekkida kontsruktsioonide paindumist või lausa purunemist.

· Katuselt alla kukkuv lumi või jääpurikad on suureks ohuks inimestele, autodele või muudele majaümbruses olevatele objektidele.

Ohutus eelkõige

Juhul kui hoone omanikul puudub nõuetekohane turvavarustus ja muud tööohutuse tagamiseks vajalikud vahendid, siis on soovitav tellida katuse lumekoristustööd sellele spetsialiseerunud ettevõttelt, kellel on vajalik tehnika ning kogenud tööjõud.

Tuleme teile meeleldi appi ja puhastame teie katused lumest kiirelt ja ohutult. Võite olla kindlad, et meie lumetõrjujad hoolitsevad teie katuse eest hästi. Võidetud aja saate kasutada millekski, mis teile tõeliselt meeldib!

Kas teadsid, et... ...kui kuni 30-kraadisel katusel on pool meetrit veidi seisnud lund, siis see kaalub keskmiselt 80 kilo ruutmeetri kohta. ...kui kuni 30-kraadisel katusel on pool meetrit nädalate või kuude kaupa seisnud vana lund, siis see kaalub keskmiselt 120 kilo ruutmeetri kohta. ...kui kuni 30-kraadisel katusel on pool meetrit märga lund, siis see kaalub keskmiselt 160 kilo ruutmeetri kohta. Siis võib juhtuda, et näiteks 140-ruutmeetrine katus peab kandma korraga üle 20 tonni lund. Võrdluseks – see on, nagu rõhuks teie maja katust 15 keskmist sõiduautot.

Lisatud: 19.01.2012 · Muudetud: 01.11.2012 · Vaatamisi: 1252 · Teenuse ID: 9159
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!