Lõputöö juhendamine & koostamine

Hind: 25 Kõik

Teaduslik uurimistöö on dokument, mis kirjeldab tehniliste või teaduslike uuringute protsessi, progressi ja/või tulemusi või tehnilise või teadusliku uurimistöö probleemi seisundit. Selleks, et peegeldada hea teadusliku uurimistöö kirjutamise tunnuseid, on oluline mõelda kirjutamise viisile ja kasutatavale keelele.

Sageli on sedasi, et kvaliteetse ja nõudmistele vastava uurimistöö kirjutamiseks napib kas aega, kogemusi, oskusi või esineb muid elust enesest olulisi takistusi. Sellel juhul saan olla abiks mina. Teostan ja nõustan erinevate uurimistööde kirjutamisel – artiklid, kokkuvõtted, esimese ja teise kõrghariduse astme õppe kirjalikud tööd, praktikaaruanded, juhtumisanalüüsid ja (statistilised) ülesanded. Samuti vaatan üle ja annan juhendusi sisseastumise esseede ja projektide koostamisel. Abistan ka keelelise toimetamise ja vajadusel tõlkimisega (eesti, inglise, vene, saksa keel).

Täpsemat infot saab kirjutades kus tuua ära töö koostamise/nõustamise spetsiifika ja muu info. Vastan 2-3 päeva jooksul, kui küsimus on põhjalikum ja nõuab sisukamat analüüsi.

Lisatud: 17.02.2018 · Muudetud: 17.02.2018 · Vaatamisi: 1046 · Teenuse ID: 15986
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!