Kvaliteetne õigusabi era- ja haldusõiguse erinevates valdkondades

Hind: Kokkuleppel Kõik

Männimäe õigusbüroo osutab kvaliteetset õigusabi ennekõike era (tsiviil)- ja haldusõiguse erinevates valdkondades.

Büroo asukoht ja kontakt: Narva mnt 4-314 Tallinn. Tel nr 53023415 ja 53456921. Elektronposti aadress

Büroo tegevuspiirkond: Eesti Vabariik

Büroo tööaeg: büroo on avatud tööpäeviti kell 09:00-16:00. Võimalik on kokku leppida konsultatsioon ka muule ajale näiteks õhtul või puhkepäeval. Palume konsultatsiooniaeg eelnevalt kooskõlastada kas telefoni või e-posti teel. Vajadusel osutab jurist õigusabi ka kliendi elu või asukohas või kliendiga kokku lepitud muus kohas.

Teenuse maksumus: kujuneb üldjuhul tunnihinna alusel. Juristi töötunni hind büroo ruumes töötades on 40 EUR ja väljaspool büroo ruume töötades 50 EUR. Õigusabi osutamisel teistes linnades väljaspool Tallinna lisandub 30 senti igalt läbitud kilomeetrilt. Füüsilistel isikutel (eriti pensionäridel ja töötutel) on hinna osas teatavad kauplemisvõimalused. Samuti on võimalik tasuda osamaksetena.

Põhilised tegevusalad: võlaõigus, võlanõustamine, asjaõigus, tööõigus, perekonnaõigus, pärimisõigus, haldusõigus, pankrotiõigus, äriõigus, väärteoõigus, tsiviil ja halduskohtumenetlus, täitemenetlus, inkassoteenus, veebinõustamine, erinevate juriidiliste dokumentide vormistamine, esindamine ja nõustamine läbirääkimistel, ametiasutustes ja kohtutes.

Täiendav informatsioon: vaata firma kodulehel http://www.jur.ee

Lisatud: 04.02.2012 · Vaatamisi: 834 · Teenuse ID: 9220
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!