Hotell Safaripark

Hind: 23€ Harjumaa

Pakume odavat öömaja, sauna ja konverentsiruumi

Öömaja SafariPark asub Saku vallas Männiku külas Tallinn-Saku maantee (nr.340) ääres kenas parkmetsas Tallinna piirist 3,5 km kaugusel. Tallinna kesklinna on meilt 10 km ja Eesti õllekultuuri pealinna Saku alevikku 3 km. Kuulsaim naaber meile on Saku Õlletehas.

SafariPark ei ole üksnes öömaja. Meid ümbritsevas männimetsas ja liivaluidetel on palju võimalusi aktiivsele külalisele, eriti ekstreemspordi harrastajatele. Saku vald on kuulutanud lähikonnas paikneva maastiku puhke- ja virgestusalaks.

Meie naabruses on kaks lasketiiru – Männiku jahilasketiir ja Kaitseliidu Lasketiir, kus huvilistel on võimalik proovida nii kätt kui silma laskeradadel. Meiega ühe õue peal paiknev Männiku Safarikeskus pakub rohkelt võimalusi adrenaliini kogumiseks ATV-safaritel. On võimalik tegeleda vibulaskmisega ja proovida ära hõljukisõit Männiku kärjäärijärvel või ette võtta lihtsalt jalutuskäik metsa või järvede äärde. Läheduses asub ka Saku motokrossirada, kus on võimalus jälgida julgete meeste kihutamist.

Teretulnud on koeraomanikest külalised. Majutushoonet ümbritsevas metsas on rohkesti jalutusruumi nii neljajalgsetele sõpradele kui nende omanikele. Päikeseküllane Valdeku tehisjärv oma kõrgete liivakallastega pakub aga võimalust jahutavaks supluseks kuumal suvepäeval või põnevaks vastlasõiduks talvisel ajal.

Tere tulemast!

Rohkem informatsiooni Meie kodulehelt http://www.safaripark.ee

Lisatud: 09.03.2011 · Muudetud: 09.03.2011 · Vaatamisi: 943 · Teenuse ID: 8099
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!