A La Catering

Hind: Kokkuleppel Tallinn

Meie ettevõte tegeleb järgmiste ürituste korraldamisega ja läbiviimisega: banketid, furšetid, pulmad, peied, sünnipäevad, juubelid, esitlused, firmade ühisüritused ja palju muud. Meie töö peamiseks põhimõtteks on isiklik lähenemine igale kliendile. Vastavalt sellele koostatakse iga ürituse jaoks individuaalne menüü, valitakse välja personaalne kujundus ja serveering. Meie kvalifitseeritud kollektiiv teeb kõike, et korraldada Teile ainulaadne tipptasemeline üritus. Personaalne ja loominguline lähenemine menüü koostamisele kooskõlas lojaalse hinnapoliitikaga ja suurepärase kvaliteediga paneb kliente meie poole taas ja taas pöörduma.

A-La Catering pakub hõrke furšeti- ja banketiroogi erinevatest rahvusköökidest (Euroopa, Itaalia, Prantsuse, Kaukaasia, Aasia, Ladina-Ameerika ja India). Meie peenemaitseline menüü ja serveering meeldivalt üllatavad Teid ja kokkade meisterlikus muudab peo unustamatuks.

Lisaks ürituste toitlustamisele pakume oma klientidele pidupäevade läbiviimiseks 4 arhitektuuristiilis – Araabia, India, Veneetsia ja Euroopa motiivides – kujundatud ruumi, millest igaüht saab kasutada erinevate ürituste korraldamisel. Siinkohal tuleb taas mainida, et läheneme igale kliendile individuaalselt – saalid on mõeldud kahest kuni mitme saja külalise vastuvõtmiseks.

A-La Catering jätab Teile ja Teie partneritele kõige soojemaid ja unustamatuid muljeid. Kohtumiseni taas!

Lisatud: 04.05.2010 · Vaatamisi: 1327 · Teenuse ID: 6941
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!