Hoolduskoristus

Hind: Kokkuleppel Kõik

Igapäevane hoolduskoristus tagab ruumide meeldiva ja värske väljanägemise. Lisaks puhtusele annavad professionaalselt hooldatud ruumid ettevõttele meeldiva üldmulje ja aitavad luua ohutu ning tervisliku töökeskkonna.

Hoolduskoristus (regulaarkoristus) annab kliendile võimaluse loobuda tülikatest puhastus- ja koristusprobleemidest. Firma saab pühenduda oma põhitegevusele, ei ole vaja pidada palgal koristajaid ning lahendada probleeme nagu koristus- tarvikute hankimine, koristaja haigestumine või puhkus jne.

Hoolduskoristus on teenindusliik, mille käigus puhastusfirma hoolitseb Teie äripinna puhtuse ja korra eest kokkulepitud aegadel ja mahus. Koristaja ülesandeks on igapäevaselt koristatavates ruumides kindlatel kellaaegadel kokkulepitud tööde teostamine:

• põrandate pesemine, põrandate niiske- ja kuivpuhastus

• tolmu võtmine ja puhastus kõrguseni kuni 1,80m (küündivusulatuseni)

• tolmuimejaga pindade puhastamine

• prügikorvide tühjendamine

• tualett- ja dushiruumide puhastamine

• hügieenitarvete lisamine

• eelneval kokkuleppel ka muude tööde teostamine

Lisaks igapäevasele hoolduskoristusele, mida tavaliselt tehakse väljaspool kliendi tööaega, on meie töötajad vajadusel kohal ka päevasel ajal, et likvideerida juhuslikult tekkinud mustus näiteks kaupluse põrandalt, hotelli klaasukselt või büroo kööginurgast. Igapäevane hoolduskoristus on eriti efektiivne, kui teha regulaarselt ka eripuhastustöid: akende pesu, erinevate põrandakatete süvapesu ja kaitseainetega katmist, suurpuhastustöid. Igapäevane hoolduskoristus võib sisaldada ka lillede hooldust, erinevate tekstiilmaterjalide pesu, hügieenitarvikute (tualettpaber jms) tellimist ja paigaldust, porivaipade vahetust jne.

Lisatud: 20.12.2013 · Vaatamisi: 859 · Teenuse ID: 10960
Teenus.info lehtedel kasutatakse küpsiseid.
Veebilehe kasutamist jätkates nõustute
küpsiste kasutamisega ja veebilehe tingimustega!